De weg naar een gezonde leefstijl

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij de eerste stap naar een gezonde leefstijl, heb ik een oplossing.

adviesgesprek gezonde leefstijl

Gratis Advies Gesprek Gezonde Leefstijl t.w.v. 67 euro

Kom er achter wat jouw grootste obstakel is, waardoor jij de stap nog niet hebt gezet, naar een gezonde leefstijl. 
  • Hebt jij al eerder een aantal pogingen gedaan om gezonder te gaan eten, maar je valt geregeld weer terug op je oude eetpatroon?
  • Kunt je je vinger er niet op leggen wat nou precies het probleem is waar je tegen aan loopt?
  • Eet je al redelijk gezond, maar val je toch niet af?
Door met mij een gesprek in te plannen kom je er achter wat jouw grootste obstakel is dat je bijvoorbeeld niet afvalt, niet lekker in je vel zit of weinig energie hebt. Samen kunnen we kijken hoe we hier aan kunnen gaan werken.
Klik hier om meer informatie te krijgen en hoe je een gesprek kunt inplannen.
 

gezonde leefstijl individueel

Coachingstraject

Leer stap voor stap hoe je bewuster kunt gaan eten, je slechte eetgewoontes de deur uit kunt gooien en meer kunt genieten van het eten.
Het is geen dieet, maar een nieuwe leefstijl die ik jou graag wil leren. Je mag alles eten, maar met mijn aanpak wil je niet meer alles eten. Door veel individuele coaching komen we er samen achter wat jouw grootste obstakels zijn dat jij niet afvalt.  Je leert betere keuzes te maken, zodat ook jij weer kunt genieten van je eten. Hierdoor krijg je meer energie, val je eindelijk af en zit je beter in je vel.
Nieuwsgierig  Klik hier om te kijken of ik jou verder kan helpen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hieronder kun je aangeven of je toestemming geeft om mijn marketing cookies in je browser op te slaan. Ik kan zo mijn website en aanbod nog beter maken. Klik op Tuurlijk, Lonneke als je hier mee akkoord gaat. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn privacyverklaring.